Døre og vinduer

Reparation eller fuldstændig udskiftning

​Tømrer Jan Andersen kan hjælpe dig. Vores leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Og efterfølgende udfører vi arbejdet, og efterlader altid et godt resultat.

Nye vinduer eller døre

​Vi finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning.

Reparation

​Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er Tømrer Jan Andersen det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.Vi kan levere det vindue, du har brug for. Vi bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er Tømrer Jan Andersen det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Stort udvalg

​Vi har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Vi har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det du ønsker.

HVEM ER VI?

Tømrer Jan Andersen

CVR: 14152482

KONTAKT OS

​​​Telefon:65 99 16 41 

Mobil: 40 33 16 41

E-mail: janandersen@hotmail.dk

FIND VEJ

Lumbyvej 19
​5792 Årslev